Tervetuloa, Turun ja lähiseudun bloggaajat! Tämä sivu on tarkoitettu helpottamaan kokoontumista ja välittämään tietoa kiinnostavista tapahtumista. Pääpaino lienee muoti- ja lifestyle-jutuissa, mutta kaikenlaisten blogien kirjoittajat ovat tervetulleita keskusteluun ja tapahtumiin.

torstai 14. huhtikuuta 2011

FSS ensimmäistä kertaa Turussa!

Taas olen niin ajoissa, että melkein hävettää - mihin päivät aina oikein katoavat?

Anyhow, viikonloppuna olisi jälleen mielenkiintoista häppeningiä tiedossa. Perjantaina ja lauantaina Hansan valtaa sellainen tapahtuma kuin Fashion Stock Sales, jossa nimensä mukaisesti myydään muotia alennuksella: mallikappaleita, uniikkikappaleita, vintagea jne. Myynnissä on tuotteilta mm. merkeiltä Marc by Marc Jacobs, Opening Ceremony, See by Chloé, Michael Kors, Lumi ja paljon muita. Sen verran paljon mielenkiintoisia nimiä, että itse ainakin aion käydä tsekkaamassa tilanteen paikan päällä.

Siis Hansan 1. ja 2. kerros, perjantaina klo 11-19 ja lauantaina klo 10-18. Käteistä kannattaa varata mukaan, jos vaikka tekee jonkun ihan mielettömän löydön. ;) Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyy sen Fb-sivulta. Viime viikonloppunahan samainen tapahtuma oli Tampereella, ainakin Nelliinalta voi lukea fiiliksiä sieltä. Aika houkuttelevia kuvia, ei voi muuta sanoa - Lumin laukkuja ja Minna Parikan kenkiä... Oih!

Niin ja se vielä piti sanomani, että keskustan Andiamo lopettaa ja siellä alkoi tänään loppuunmyynti. Kaikki kenkiä vailla olevat tai niitä himoitsevat, kannattaa käydä kurkkaamassa! Koko varaston ne sieltä ilmeisesti koittavat saada myytyä, joskin tänään ainakin aleprosentit oli lähinnä -20-40% luokkaa. Tietysti valikoimaakin oli vielä jäljellä suht paljon, viikon päästä on todennäköisesti prosentitkin eri luokkaa.

2 kommenttia:

  1. Pitääkin käydä tsekkaamassa toi Andiamon loppuunmyynti! ja kaipa sitä vois tuolla hansassakin sit samalla pyörähtää :)

    VastaaPoista
  2. Pitääkin käydä tsekkaamassa molemmat kun kerran Turussa huomenna olen :>

    VastaaPoista