Tervetuloa, Turun ja lähiseudun bloggaajat! Tämä sivu on tarkoitettu helpottamaan kokoontumista ja välittämään tietoa kiinnostavista tapahtumista. Pääpaino lienee muoti- ja lifestyle-jutuissa, mutta kaikenlaisten blogien kirjoittajat ovat tervetulleita keskusteluun ja tapahtumiin.

perjantai 27. elokuuta 2010

Jotta emme olisi kehnompia kuin tamperelaiset...

Päätin nyt tempaista pystyyn tämän reilut puoli vuotta keskusteluissa muhineen ja tarpeelliseksi koetun Turun seudun tiedotusblogin. Täällä on siis tarkoitus suunnitella ja infota esimerkiksi blogimiiteistä ja kaikenlaisista pienemmistä ja isommista itse järkätyistä tai muualta bongatuista tapahtumista samaan malliin kuin tamperelaiset omassa Bubbling under Tampere -blogissaan. Itse en tahdo omia päävastuuta vaan yritän keräillä innokkaan ja kirjavan joukon admineita päivittämään ja ideoimaan tapahtumia. Toivottavasti tästä tulee aktiivinen ja hyödyllinen foorumi, joka yhdistää ja tutustuttaa blogimaailman asioista kiinnostunutta kansaa!

Saa mainostaa! Päivittäjiksi haluavat ilmoittautukoot!

PS. Blogin nimen heitin äkkiseltään päästäni, ja sen voi muuttaa, jos enemmistö kokee sen tyhmäksi ja jollain on parempi ehdotus. Myös blogipohjaksi saavat taidokkaat ihan vapaasti väkerrellä jotain uutta, jos intoa riittää.

11 kommenttia:

  1. Mä en pysty liittymään lukijaksi? Muilla sama ongelma?

    VastaaPoista
  2. Mäkään en pysty. Ehkä ei voi olla yhtä aikaa kirjoittaja ja lukija. Täytyy odottaa, että joku vielä admin-kutsua saamaton kokeilee.

    VastaaPoista
  3. Mulle voi jossain vaiheessa heittää vähän lisää oikeuksia niin väkerrän jonkun hianon Turku-aiheisen leiskan tänne. :)

    VastaaPoista
  4. Hmmm, ongelma taitaa olla bloggerissa? En pystynyt äsken liittyy yhden toisenkaan blogin lukijaksi.

    VastaaPoista
  5. Jose, nyt on admin-oikeudet että antaa palaa vaan :)

    VastaaPoista
  6. Riikka, joo näimmä nyt huoli mutkin lukijaksi että jotain vaan bugitteli aiemmin.

    VastaaPoista
  7. Mä voisin tulla kirjottelijaks kans, jos ei muuta niin turun seudun myyjäisistä mulla ainakin on tietoa ;) Ja tosiaan alkuvuodesta muutto turkuun niin sitten oon enemmän kärryillä ja mukana sielläpäin!

    VastaaPoista
  8. Ai mulle olikin jo tullut sähköposti :) Bloggeri herjas hirveesti kaikenlaista mut nyt onnistuin pääsemään kirjottajaksi, mahtavaa :)

    VastaaPoista
  9. moderdayhippie, hyvä että sähköposti löytyi ja pääsit mukaan! Laitoin sullekin täydet oikeudet väkerrellä myös asetusten parissa.

    VastaaPoista
  10. Heissan, Josen ahdistelemana minäkin saavuin tänne! Tällä erää vaikutan Salossa, mutta koko ikäni Turussa pyörineenä ja 1,5v siellä asuneena olen enemmän tai vähemmän kärryillä asioista :D

    P.S. Blogin nimi aiheutti Jari Sillanpää - Kaduilla tuulee -renkutuksen päähäni loppuillaksi.. Siispä ehdottaisin blogin nimeksi perinteistä "Kyl määki Turuus!"

    VastaaPoista
  11. Vitsit, Feline, mä repesin tota sun Jari Sillanpää -juttua.. xD kieltämättä toi sun ehdottama ei ois huono nimi sekään! ;-D

    VastaaPoista